Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
GRILLA VILT OCH FISK

GRILLA VILT OCH FISK

Inbunden bok. Bokförlaget Settern. Första uppl. 2003. 96 sidor.

Nyskick. Prydlig namnetikett på insidan av främre pärmen. Inga andra märken eller markeringar.
Hur bygger man enkelt en grill? Hur tar man hand om råvarorna från skog, sjö och mark för ett gott resultat? Hur grillar man på bästa sätt vilt och fisk? ALF ANDERSSON ger svaren på noggrant och pedagogiskt sätt. Dessutom får du - om du inte vill bygga en egen grill bra råd och tips om olika slags grillar och nödvändig utrustning att inhandla. Recepten är många och skiftande och Christer Johanssons härliga foton i färg får det att vattnas i munnen! Tvärformat. För fler böcker på temat MAT & DRYCK: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9175865491
Titel
Grilla vilt och fisk
Författare
Alf Andersson
Förlag
Bokförlaget Settern
Utgivningsår
2002
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
245 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
366 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Så är mannen bakom succéboken Så röker du kött och fisk framme igen!
Denna gång handlar det om hur man på bästa sätt grillar vilt och fisk, samt hur man bygger olika slag av grillar och tar hand om råvarorna från skog, sjö och mark för ett gott resultat. Allt genomfört på författarens sedvanliga noggranna och pedagogiska sätt, som blivit ett adelsmärke för hans populära böcker - vare sig det handlar om styckning av vilt, rensning av fisk, eftersök m.m. Recepten är många och skiftande, fotograferade av Christer Johansson, känd skribent och fotograf i fiskepressen. Han svarar också för bokens fina miljöfoton. Alf Andersson har gjort teckningarna i sin grillbok.

Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988
Passning av älg, 1990
Eftersök på älg och rådjur, 1992
Jägarens skinn och hudar, 1993
Fisken efter fångsten, 1996
Det viktiga eftersöket, 1999
Så röker du kött och fisk, 2000
Grilla vilt och fisk, 2002
Styckning av vilt II, 2003

M.R.2007