Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Livet på en kylskåpsdörr

Livet på en kylskåpsdörr

Pocketbok. Månpocket. 2008. 242 sidor.

Nyskick. Humor och sorg bla fas på ett speciellt sätt i den annorlunda berättelsen om benor och dotter som frö st kommunicerar med post-its på en kylskåpsdörr. Även om boken uteslutande består av dessa lappar, hänger man utan problem med i handlingen och den är förvånandsvärt gripande med tanke på sitt format.

Det finns i skri ande stund ett till exemplar av samma bok men med ett annat inslag bland mina övriga annonser. Titta gärna efter mer innan du avslutar ordern.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789170016264
Titel
Livet på en kylskåpsdörr
Författare
Kuipers, Alice
Förlag
Månpocket
Utgivningsår
2008
Omfång
242 sidor
Bandtyp
Pocket
Språk
Svenska
Baksidestext
En annorlunda och gripande roman om en ensamstående mor och hennes tonårsdotterJag behöver inget sommarlov. Jag vill bara att du ska bli frisk.Puss och kramClaireClaire är femton år och uppslukad av tonårsvärldens alla bestyr: killar, skola, kompisar. Hennes mamma är ensamstående med heltidsjobb och alla hushållssysslor. De bor under samma tak men hinner sällan ses, oftast blir det istället korta meddelanden på kylskåpsdörren.Men en dag drabbar verkligheten dem med full kraft. Claire och hennes mamma tvingas omvärdera hur de lever och inse att relationen mellan är oersättlig.Livet på en kylskåpsdörr är en annorlunda roman om en ensamstående mor och hennes tonårsdotter. Den gripande historien berättas i sin helhet genom de meddelanden som Claire och hennes mamma skriver till varandra på kylskåpsdörren. Du läser den snabbt men glömmer den aldrig.Alice Kuipers är född och uppvuxen i London men bor numera i Canada. Livet på en kylskåpsdörr är hennes första roman.