Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mutant: År Noll : Ad Astra

Mutant: År Noll : Ad Astra

Inbunden bok. Fria Ligan. 2024. 159 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Genom rymdkapselns små tittgluggar ser ni staden där den hänger tyngdlös under stjärnorna, obekymrat massiv, spretigt glänsande. Ett myller av metallformer, förbundna av rör och vajrar, som en enorm mobil hängandes över Jorden, mänsklighetens förgiftade vagga. Kapselns styrraketer knuffar er framåt genom labyrinten av stag och lejdare. När ni kommer närmre ser ni att allt inte verkar stå rätt till med denna stjärnstad. Ni flyter förbi stora hål, sönderslitna vajrar och spruckna paraboler. Det verkar som att Katastrofen nådde hela vägen upp till himlen.

Ad Astra är en kampanjmodul till Mutant: År Noll som tar rollpersonerna från den ödelagda jordytan upp i omloppsbana, ut i solsystemet och kanske ännu längre bort. Ad Astra kan spelas fristående eller som en direkt fortsättning och avslutning av kampanjen Vägen till Eden i Mutant: År Noll. Boken innehåller även regler för att spela Mutant: År Noll i rymden och en översikt av solsystemet med ytterligare äventyrsuppslag.

Ad Astra är skriven av Jens Alm och illustrerad av den prisbelönade serietecknaren Kim W. Andersson, känd för serierna Love Hurts, Astrid och Alena, som även filmatiserats.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189765191
Titel
Mutant: År Noll : Ad Astra
Författare
Alm, Jens
Förlag
Fria Ligan
Utgivningsår
2024
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 250 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
532 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Genom rymdkapselns små tittgluggar ser ni staden där den hänger tyngdlös under stjärnorna, obekymrat massiv, spretigt glänsande. Ett myller av metallformer, förbundna av rör och vajrar, som en enorm mobil hängandes över Jorden, mänsklighetens förgiftade vagga. Kapselns styrraketer knuffar er framåt genom labyrinten av stag och lejdare. När ni kommer närmre ser ni att allt inte verkar stå rätt till med denna stjärnstad. Ni flyter förbi stora hål, sönderslitna vajrar och spruckna paraboler. Det verkar som att Katastrofen nådde hela vägen upp till himlen.Ad Astra är en kampanjmodul till Mutant: År Noll som tar rollpersonerna från den ödelagda jordytan upp i omloppsbana, ut i solsystemet och kanske ännu längre bort. Ad Astra kan spelas fristående eller som en direkt fortsättning och avslutning av kampanjen Vägen till Eden i Mutant: År Noll. Boken innehåller även regler för att spela Mutant: År Noll i rymden och en översikt av solsystemet med ytterligare äventyrsuppslag.Ad Astra är skriven av Jens Alm och illustrerad av den prisbelönade serietecknaren Kim W. Andersson, känd för serierna Love Hurts, Astrid och Alena, som även filmatiserats.