Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Blod

Blod

Inbunden bok. Alfabeta. 1 uppl. 2009. 234 sidor.

Nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt och några minimala hanteringsspår, för övrigt i presentskick.

Av en slump, på sin mammas skrivbord, råkar Ida hitta ett brev skrivet till hennes mamma. Det är från Manne, en man som mamman var tillsammans med för femton år sedan. Han undrar om det inte kan vara så att det faktiskt är han som är pappa till Ida. Åsa Anderberg Strollos andra ungdomsroman är ett drama om en vanlig familj vars grundpelare plötsligt rycks undan. Det är också en roman om svårigheterna i att hantera känslomässiga problem. Och en roman om att bli vuxen, att förstå att ens föräldrar också bara är människor.

"Träffsäker skildring om tonårskris." (DN)."Åsa Anderberg Strollo är en mycket skicklig berättare." (SvD).Hennes språk känns nästintill poetiskt och lekande. Blod är en ungdomsroman som kan läsas av alla " (Arbetarbladet).


AV ÅSA ANDERBERG STROLLO: Bryta om / Blod / Hoppas / Svart sommar / Varm vinter / Tvillingarna (Bruno 3000) / Klubben (Bruno 3000) / Iskalla skuggor : skräckhistorier för orädda (med Andreas Palmaer) / 2039 : framtidshistorier för orädda (med Andreas Palmaer).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150111040
Titel
Blod
Författare
Anderberg Strollo, Åsa
Förlag
Alfabeta
Utgivningsår
2009
Omfång
234 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 216 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
360 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Av en slump, på sin mammas skrivbord, råkar Ida hitta ett brev skrivet till hennes mamma. Det är från Manne, en man som mamman var tillsammans med för femton år sedan. Han undrar om det inte kan vara så att det faktiskt är han som är pappa till Ida.

Åsa Anderberg Strollos andra ungdomsroman är ett drama om en vanlig familj vars grundpelare plötsligt rycks undan. Det är också en roman om svårigheterna i att hantera känslomässiga problem. Och en roman om att bli vuxen, att förstå att ens föräldrar också bara är människor.

Pressröster om Blod:

"Träffsäker skildring om tonårskris" DN

"Åsa Anderberg Strollo är en mycket skicklig berättare." SvD

"Hennes språk känns nästintill poetiskt och lekande. // Blod är en ungdomsroman som kan läsas av alla " Arbetarbladet