Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hej Natur! idé, fakta, inspiration

Hej Natur! idé, fakta, inspiration

Inbunden bok. UR Utbildningsradion. 1:1 uppl. 1996. 96 sidor.

Gott skick. Format 25 x 21,5 cm Vikt 405 g.
Inbundet förlagsband, originalupplaga, rikt illustrerad med teckningar och foton i sv/v och färg av den småländske naturpedagogen, författaren och naturfotografen Anders Rapp. Naturmetodikbok med idéer, fakta och inspiration, ett läromedel för lärare i förskola och årskurs 1-7, fritidspedagoger och alla som vill väcka barns intresse för naturen. Flera TV-program för elever och lärare har gjorts utifrån boken, bl.a. Utbildningsradions serie Runt i naturens program Tickor och skogsgamlingar, På lavspaning och Sagan om Mossriket.
INNEHÅLL: Leta efter de fyra skogsgamlingarna. Vi letar efter en källa. Tio meter rep... Ett blött nöjesfält... Ormbunkar. Dinosaurie-dalen. På grodsafari. Mossor. Lavar. En kärra kommer lastad med... Hålträd. Bli bospanare. Pärlor i våtmarken. Lövfinnare. "Klorofyllerna". Äng och hage. Blomman eller bladet? Hemlisar. Likheter och olikheter. Restaurang Ängsblomman. Blomsterbinderi. "Tack och adjö..." De små viskningarnas äng. Vintertrotsare. Plocka en vinterbukett. Vi går på tickjakt. Spårlöst borta? Litteratur- och materiallista.
// Pärmarna och ryggen har nötta kanter, inga anteckningar, några sidor har tryckmärke efter ett gem. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [3642]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9126960400
Titel
Hej natur! : [idé, fakta, inspiration]
Författare
Rapp, Anders
Utgivningsår
2019
Språk
Svenska