Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vegan Japaneasy

Vegan Japaneasy

Inbunden bok. Hardie Grant Books / Publishing. 2020.

Mycket gott skick. Kartonnage. Lätt kantstött, i övrigt i nära nyskick. (låda 1)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9781784882846
Titel
Vegan Japaneasy
Författare
Anderson, Tim
Förlag
Hardie Grant Books / Publishing
Utgivningsår
2020
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 255 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
916 g
Språk
English
Baksidestext
Believe it or not, Japanese cuisine in general is actually quite vegan-friendly, and many dishes can be made vegan with just a simple substitution or two.You can enjoy the same big, bold, salty-sweet-spicy-rich-umami recipes of modern Japanese soul food without so much as glancing down the meat and dairy aisles. And best of all, it’s super-easy to make!In Vegan JapanEasy, Tim Anderson taps into Japan’s rich culture of cookery that’s already vegan or very nearly vegan, so there are no sad substitutes and zero shortcomings on taste. From classics like Vegetable Tempura, Onigiri, Mushroom Gyoza and Fried Tofu in Dashi, to clever vegan conversions including Cauliflower Katsu Curry, French Onion Ramen and Sichuan-Style Hot and Numbing Tofu with Ancient Grains, you don’t need to be vegan to enjoy these tasty recipes. Add to that some outrageously good drinks and desserts, like the Watermelon Mojito and Soy Sauce Butterscotch Brownies, and you’ll be spoilt for choice!With ingredients like tangy miso, savoury shiitake mushrooms and zingy ponzu, to name a few, who needs meat? So if you’re new to veganism, new to Japanese cooking, new to both, or you just want to expand your meat-free repertoire, this is the book for you!