Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Champagne : kunskap ger mersmak

Champagne : kunskap ger mersmak

Inbunden bok. Grenadine. 2012. 93 sidor.

Mycket gott skick. Skickas spårbart i wellpapp-kuvert.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789186287252
Titel
Champagne : kunskap ger mersmak
Författare
Andreas Kjörling
Förlag
Grenadine
Utgivningsår
2012
Omfång
93 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 260 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
604 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Champagne kunskap ger mersmak ger på ett informativt sätt kunskap om den fantastiska drycken champagne. I ett hanterligt format kan du läsa om dryckens och regionens historia. Läs om handeln mellan druvodlare och producenter, tillverkningens olika steg från skörd till pressning, blandning av basviner och lagring av denna ädla dryck. I boken behandlas även inköp av champagne, hur den bäst kombineras med mat och hur man serverar den på rätt sätt. Vad innebär det till exempel att sabrera och hur gör man? Boken lär dig att prova champagne, känna igen dofter och smaker. Champagne kunskap ger mersmak är boken som hjälper den champagneintresserade att ta första steget men den innehåller även information för den vane provaren som vill förstå bakgrunden.

Andreas Kjörling är sommelier och författare. Hans karriär i gastronomins värld började för snart 20 år sedan på en krog i Uppsala. När han några år senare arbetade på anrika Grand Hôtel i Stockholm vaknade vinintresset, något som gav upphov till sommelier­studier på Restaurangakademien. Idag har Andreas mer än tio år bakom sig som mycket upp­skattad föredragshållare och skribent. Hans debut som författare 2004 har inneburit många resor vinvärlden runt och gett honom inte bara stora kunskaper utan även många intressanta historier. Succéboken Det italienska vinet blev nominerad till World Cook Book Award och har sålt i mer än tiotusen exemplar. Sedan dess har han skrivit böckerna En handbok vin, Det sydafrikanska vinet, Vin kunskap ger mersmak och är nu aktuell med sin nya bok Champagne kunskap ger mersmak. Utöver vin utgör mat, språk och foto stora intressen i Andreas liv. Andreas kan du följa på facebook.com/kjorlingwine.