Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
ÄT ISTANBUL – En resa till hjärtat av det Turkiska köket
ÄT ISTANBUL – En resa till hjärtat av det Turkiska köket ÄT ISTANBUL – En resa till hjärtat av det Turkiska köket ÄT ISTANBUL – En resa till hjärtat av det Turkiska köket ÄT ISTANBUL – En resa till hjärtat av det Turkiska köket ÄT ISTANBUL – En resa till hjärtat av det Turkiska köket ÄT ISTANBUL – En resa till hjärtat av det Turkiska köket

ÄT ISTANBUL – En resa till hjärtat av det Turkiska köket

Inbunden bok. Pagina Förlags. 2014. 208 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! –– Se fler bilder! ––

Mellanösterns mat har aldrig varit mer populär!
618.000 svenskar reste till Turkiet förra året. Antalet svenska turister har därmed ökat sex år i rad.
• Andy Harris, en av Englands bästa rese- och matjournalister avslöjar här, tillsammans med Jamie Olivers egen fotograf, det turkiska kökets innersta hemligheter.
• Den här boken kommer att ta andan ur dig. En kokbok med över 100 inspirerande recept. En närgången skildring av ett färgstarkt Istanbul som öppnar alla dina sinnen. Allt fångat genom David Loftus magiska kameralins. Här får du syn på det turkiska kökets själ och hjärta.
• Recepten är anpassade så att du kan få tag på alla råvaror även i Sverige.

Ur innehållet:
- Frukost
- Streetfood och snacks
- Grönsaker och frukt
- Kött och fågel
- Fisk och skaldjur
- Desserter
- Ordlista
- Register

Andy Harris var tidigare chefredaktör för Gourmet Traveller. För närvarande skriver han för Jamie Olivers Jamie Magazine. David Loftus är berömd och prisbelönad för sina matbilder där rätterna »ber om att bli plockade och ätna direkt från boksidorna«. Han har arbetat med stjärnkockar som Jamie Oliver och Heston Blumenthal.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163610394
Titel
Ät Istanbul
Författare
Harris, Andy
Förlag
Pagina Förlags
Utgivningsår
2014
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
206 x 288 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
1195 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mellanösterns mat har aldrig varit mer populär
618 000 svenskar reste till Turkiet förra året. Antalet svenska turister har därmed ökat sex år i rad. En av Englands bästa rese- och matjournalister avslöjar här, tillsammans med Jamie Olivers egen fotograf, det turkiska kökets innersta hemligheter.

Den här boken kommer att ta andan ur dig. En kokbok med över 100 inspirerande recept. En närgången skildring av ett färgstarkt Istanbul som öppnar alla dina sinnen. Allt fångat genom Andy Harris magiska kameralins. Här får du syn på det turkiska kökets själ och hjärta.

Recepten är anpassade så att du kan få tag på alla råvaror även i Sverige.

Ur innehållet
- Frukost
- Streetfood och snacks
- Grönsaker och frukt
- Kött och fågel
- Fisk och skaldjur
- Desserter
- Ordlista
- Register

Författaren och fotografen
Andy Harris var tidigare chefredaktör för Gourmet Traveller. För närvarande skriver han för Jamie Olivers Jamie Magazine. David Loftus är berömd och prisbelönad för sina matbilder där rätterna »ber om att bli plockade och ätna direkt från boksidorna«. Han har arbetat med stjärnkockar som Jamie Oliver och Heston Blumenthal.