Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Grekland : mediterrana delikatesser

Grekland : mediterrana delikatesser

Inbunden bok. H. F. Ullman Publishing. 1 uppl. 2013. 191 sidor.

Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.

Det grekiska köket innehåller läckra specialiteter som både är enkla och raffinerade och har traditioner som är flera hundra år. Familj och vänner kommer självklart att bli förtjusta i det möra lammköttet, överflödet av vegetariska rätter lagade på solmogna grönsaker, den färska fisken och skaldjuren i alla de färger - välsmakande och hälsosamma regionala specialiteter tillreda med den allra bästa olivoljan. Vad sägs om fyllda zucchiniblommor, bläckfiskgryta med nudlar, kanin med vilda grönsaker från Kios eller förföriskt söta bourekakia-degknyten?

I den här boken presenterar elva mästerkockar genuina recept från sin hembygd och låter läsaren ta del av de underhållande detlajer som gömmer sig i det grekiska köket. Steg för steg förklarar de hur även en "hemmakock" ska kunna laga deras läckra skapelser och fånga Medelhavskökets speciella stil.

Följ med på en utsökt kulinarisk resa och upptäck det grekiska köket på nytt!.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9783848007448
Titel
Grekland : mediterrana delikatesser
Förlag
H. F. Ullman Publishing
Utgivningsår
2013
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
230 x 290 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
1220 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det grekiska köket innehåller läckra specialiteter som både är enkla och raffinerade och har traditioner som är flera hundra år. Familj och vänner kommer självklart att bli förtjusta i det möra lammköttet, överflödet av vegetariska rätter lagade på solmogna grönsaker, den färska fisken och skaldjuren i alla de färger - välsmakande och hälsosamma regionala specialiteter tillreda med den allra bästa olivoljan. Vad sägs om fyllda zucchiniblommor, bläckfiskgryta med nudlar, kanin med vilda grönsaker från Kios eller förföriskt söta bourekakia-degknyten?

I den här boken presenterar elva mästerkockar genuina recept från sin hembygd och låter läsaren ta del av de underhållande detlajer som gömmer sig i det grekiska köket. Steg för steg förklarar de hur även en "hemmakock" ska kunna laga deras läckra skapelser och fånga Medelhavskökets speciella stil.

Följ med på en utsökt kulinarisk resa och upptäck det grekiska köket på nytt!