Annas svenska kök
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 112 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Semic 2008. Anna Bergenström med en inspirerande kokbok om mat med svenska tongångar. I boken finns mer än 150 spännande recept. Här finns mat med rötter i vår traditionella svenska husmanskost, men också modern svensk mat. Boken är illustrerad med färgbilder. ///// Gradering: Nära nyskick
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789155231590
- Titel
- Annas svenska kök
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 172 x 194 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 346 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenska smaker är temat i Anna Bergenströms nya färgstarka och mycket inspirerande kokbok. I Anna Bergenströms mycket kompetenta händer har traditionella klassiska recept blivit nya, lätta och mycket lockande husmanskost i nya kläder Mamsells ägglåda, Kalles ansjovis, laxpudding, kräftströmming, sjömansbiff, oxrulader, slottsstek, älggryta, Wallenbergare, citronfromage, småländsk ostkaka, äppelkaka, lingonparfait... Smaka och njut.Som vanligt är det en oumbärlig bok av allas vår uppskattade matskribent och kokboksförfattare.ANNAS SVENSKA MAT innehåller ett 90-tal recept och är rikt illustrerad med Fanny Bergenströms vackra färgbilder och samarbetet har resulterat i en härlig kokbok att ge sig själv och andra EN GIVEN SUCCÉ!