Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Spa hemma. Kurer för energi, balans och harmoni

Spa hemma. Kurer för energi, balans och harmoni

Inbunden bok Bonnier Impact. 2007. 128 sidor.

Mycket gott skick. Format 21,5 x 15,5 cm Vikt 395 g.
Inbundet laminatband, mycket rikt illustrerat med fotografier i färg. Originalets titel: Home Health Spa. Översättning: Mai Broddvall. Innehåller bl.a. övningar som skänker styrka och balans till kropp och själ, behandlingar som gör dig fräsch och avslappnad (avgiftande, avslappnande och energigivande helgkurer), läckra recept på mat och dryck som renar och stärker. // Försättsbladet är bortrivet, mycket litet hack finns på pärmryggen. Bilden avser den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN för beställning av flera av mina böcker samtidigt. [3428]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789185605156
Titel
Spa hemma : kurer för energi, balans och harmoni
Författare
Anna Selby
Förlag
Bonnier Impact
Utgivningsår
2007
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
158 x 218 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
409 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Alltför många känner sig idag överansträngda och upplever det som svårt att få tid över till sig själv. Och vem längtar inte efter en helg på ett lyxigt spa? Men avstånd, tid och kostnad kan göra en sådan upplevelse otänkbar. Det är här Spa hemma – helgkurer för energi, balans och harmoni kommer in i bilden. Här får du den hjälp du behöver för att skapa ett hemma-spa, utan att det gräver djupa hål i plånboken.

Tre olika helgkurer, var och en med sina egna mål och fördelar, får dig att känna dig som en ny människa. Att kurerna är okomplicerade och högst behagliga gör ju inte saken sämre. Lägg därtill de fräscha och lättlagade menyerna med mat och dryck som renar och stärker, och det är svårt att motstå lusten att testa dessa kurer. Helgkuren för avgiftning innebär djuprengöring för både kropp och själ och här ingår bl.a. lerbad, kroppsborstning, hydroterapi och pilates. Helgkuren för avslappning gör dig totalt utvilad och skänker ett nästan ofattbart lugn. Njut av bl.a. meditation, aromaterapi och akupressur. Helgkuren för energi stärker ditt immunförsvar och ger både det fysiska och psykiska en rejäl kick. Här ingår t.ex. saltskrubbning, reflexologi och Qigong. Vilken kur du än väljer kommer ditt välmående öka markant när du och din hälsa står i fokus under några sköna dagar i hemmets lugna vrå.