Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Brodera på ylle

Brodera på ylle

Häftad bok. Hemslöjdens förlag. 1 uppl. 2012. 82 sidor.

Nära nyskick. [+] Inspirerande yllebroderier i grannlåtsstil för såväl nybörjaren som den mer erfarne, skapade av Eva Berg, Carina Olsson, Anna Wengdin, Annhelèn Olsson. TRYFFERAD med mönster till ett par vackra yllebroderade kuddar. Rikt illustrerad med mönster, beskrivningar, fotografier, teknikbeskrivningar. Häftad. Kvadratisk 8:o. 190x190x10 mm. 240 g. Välvårdat och fint ex, inga anmärkningar. [v/3323]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197969109
Titel
Brodera på ylle!
Författare
Anna Wengdin - Eva Berg - Carina Olsson - Annhelen Olsson
Förlag
Hemslöjdens förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
82 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
190 x 190 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
236 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Brodera på ylle! är en bok full av inspiration och skaparlust! Mönsterglädjen är stor och generös. Författarna bjuder på en lång rad idéer om hur man kan brodera fritt, och gärna på återbruksmaterial, med restgarner och småbitar som har blivit över.

Med pärlor, paljetter, små bitar av vadmal, band, spetsar och knappar, tillsammans med stygn i regnbågens alla färger, tar smycken, bälten, väskor, kuddar, dynor, vantar och muddar form. Du får lära dig grunderna om stygn och material, metoder för hur du överför mönster till tyg, hur du monterar ditt arbete och gör vackra avslutningar.

Modellerna i boken är framtagna av tre skickliga brodöser: Eva Berg, Carina Olsson och Anna Wengdin. Här finns också berättelser om traditioner och föremål av Annhelén Olsson.

Om du har broderat en del tidigare kan du hitta många nya idéer här och har du aldrig broderat förut är boken en väg in i en ny och spännande värld. Bläddra och njut, inspireras och skapa din egen grannlåt.