Jag kan laga mat
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 128 sidor.
Nyskick.
Boken fokuserar på att göra matlagning roligt och att lära barn grundläggande matlagningskunskaper.
Här är några detaljer om boken:
Innehåll:
Boken innehåller recept för olika typer av rätter, inklusive enkla rätter som kokta ägg och wraps, smårätter som kycklingsallad, huvudrätter och efterrätter.
Steg-för-steg:
Boken är uppbyggd så att den steg för steg visar hur man utför olika matlagningsmoment, som att hacka, vispa, sikta, knåda och baka.
Syfte:
Boken syftar till att ge barn en grundläggande förståelse för matlagning och att göra det till en rolig och engagerande aktivitet.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174013351
- Titel
- Jag kan laga mat
- Författare
- Annabel Karmel
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 285 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 748 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matglädje för barn!
Jag kan laga mat!...
och det kan du också eftersom Annabel Karmel visar hur man gör. Det här är en kokbok där du steg för steg blir hemmastadd i köket och lär dig att laga god och nyttig mat.
Lär dig knepen
Ta reda på hur man bär sig åt för att hacka, vispa, sikta, knåda och baka.
Välj recept
Använd teknikerna i boken för att förvandla ingredienserna till perfekta rätter som passar till hela familjen.
Hugg in! När maten är klar får du njuta av egen, hemlagad mat!
Denna bok innehåller bra och tydliga bilder som steg för steg visar hur man ska gå till väga.
Boken innehåller:
Inledning - praktisk information och fakta om t.ex. nyttig mat och namnen på olika slags grönsaker.
Kapitel ett - lättlagade recept, t.ex. koka ägg, varma smörgåsar, wraps, etc.
Kapitel två - smårätter som kycklingsallad och bakpotatis.
Kapitel tre - 17 huvudrätter.
Kapitel fyra - 14 efterrätter och bakverk
Kapitel fem - tekniker och tips, t.ex. dela ägg, vispa äggvitor, lösa upp buljong, pressa vitlök, göra marinad m.m.
Format: 224 x 285 x 14 mm
