GOBITAR FRÅN IVÖSJÖBYGDEN
Inbunden bok. Anne-Christine Nilsson. 2017. 239 sidor.
Nära nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst men har tillskrift på titelsidan! – (Obetydliga ytmärken på pärmarna.) –– Se fler bilder! ––
Gobitar från Ivösjöbygden bjuder på matglädje, inspirerande recept och många praktiska tips för Din matlagning såväl till vardags som till fest.
• Tina är uppvuxen på Österlen och hon visade tidigt ett stort intresse för mat. Under utbildningstiden till hemkunskapslärare fördjupades insikten om matens roll som hälsofaktor, kulturbärare och dess betydelse för miljön. Än idag brinner hon för pedagogiken kring mat, miljö och hälsa.
• Gemensamt för producenterna som presenteras är deras ambition att med största möjliga hänsyn till miljön ta tillvara de rika resurser som denna sällsynt mångskiftande del av Skåne erbjuder.
• Att kunna fylla sin kasse med närproducerade råvaror är en åtråvärd livskvalité i en tid när våra butiker är fyllda av "processade" och "åksjuka" matvaror.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789163958861
- Titel
- Gobitar från Ivösjöbygden
- Författare
- Nilsson, Anne-Christine
- Förlag
- Anne-Christine Nilsson
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 285 mm Ryggbredd 24 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gobitar från Ivösjöbygden bjuder på matglädje, inspirerande recept och många praktiska tips för Din matlagnin gsåväl till vardags som till festTina är uppvuxen på Österlen och hon visade tidigt ett stort intresse för matUnder utbildningstiden till hemkunskapslärare fördjupades insikten om matens roll som hälsofaktor, kulturbärare och dess betydelse för miljönÄn idag brinner hon för pedagogiken kring mat, miljö och hälsa Gemensamt för producenterna som presenteras är deras ambition att med största möjliga hänsyn till miljön ta tillvara de rika resurser som denna sällsynt mångskiftande del av Skåne erbjuderAtt kunna fylla sin kasse med närproducerade råvaror är en åtråvärd livskvalité i en tid när våra butiker är fyllda av "processade" och "åksjuka" matvaror
