VÅR TIDS MAT. FISK
Inbunden bok. Bonniers, Stockholm. 1988. 139 sidor.
Nyskick.
Verkar oanvänd.
FISK : ENKLA OCH FINA, SNABBA OCH MER TIDSKRÄVANDE RÄTTER MED FISK OCH SKALDJUR. Alla rätter är illustrerade med fina foton i färg och recepten innehåller uppgifter om näringsvärde, förberedelse- och tillagningstider. Innehållsrubriker: Vad denna bok handlar om / Fisk är riktig mat / Rensa fisk på rätt sätt / Skonsam tillagning: Olika sätt att koka och steka / Att äta fisk och skaldjur på rätt sätt / Förrätter / Huvudrätter / Festligt / Annorlunda / Fina såser till fisk / Fiska och havets frukter: På 15 sidor får du beskrivning och foton på olika fiskar och skaldjur + tillagningsförslag / Register / Boken avslutas med en presentation om författarna. I det spännande kapitlet med titeln ANNORLUNDA, får du på drygt 20 sidor recept på rätter som är just ’annorlunda’! Vad sägs till exempel om ’Fiskarfruns spenattårta’, ’Grillad Guldbraxen’, ’Tofufisk med zuchini’ eller ’Örtmarinerade koljakotletter’?! Boken FISK, som ingår i serien VÅR TIDS MAT är, skriver förlaget, den rätta idégivaren för alla som vill fördjupa sig i konsten att anrätta olika sorters fisk och skaldjur! Foto: Susi och Pete A. Eising. Originalets titel: FISCH. Översättning: Gerd Müller-Nordin.
28,5 x 21,5 cm. 790 g
Förlagsfakta
- ISBN
- 9134510117
- Titel
- Fisk : enkla och fina, snabba och mer tidskrävande rätter med fisk och skaldjur : den stora bildkokboken med de bästa recepten
- Författare
- Alsen, Elke - Wolter, Annette - Eising, Pete A. - Müller-Nordin, Gerd
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Språk
- Svenska