Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Macaron

Macaron

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 62 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174242102
Titel
Macaron
Författare
Rigg, Annie
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2011
Omfång
62 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
197 x 201 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
349 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Elegant, läcker och utsökt – en fransk macaron är en fulländad godbit. Macarontrenden håller i sig, och blir till och med starkare. Alltfler faller handlöst för dessa små bakverk som tagit världen med storm. Håll en hallonmacaron mellan fingrarna och redan innan du har bitit igenom de magiskt frasiga, men ändå mjuksega kakorna, och sjunkit in i den mjuka fyllningen, har du förflyttats till ett bord utanför en tesalong i Paris.Dessa delikata små underverk går att variera i det oändliga och är utmärkta både som present och samtalsämne. I denna bok får man först lära sig grundreceptetsteg för steg, och sedan är det bara att hämta inspiration från de olika kapitlens underbara smakkombinationer – frukt & blommor, kaffe, kola & choklad samt nötter, kryddor & och annat gott. Boken innehåller förstås alla traditionella recept – citron, choklad, hallon och pistage – men också moderna, lite ovanligare smaker som till exempel salt kola, jordnötssmör & hallon och choklad & passionsfrukt.Vare sig det gäller den enklaste rosendoftande smakupplevelsen, eller den ultimata kokos- och mangofrestelsen, är dessa små bakverk så oemotståndliga att det aldrig räcker med att bara ta en enda. Och med hjälp av den här boken kan man nu själv baka hur många som helst.