Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg

Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 223 sidor.

Nära nyskick. Ur läsarrecensioner: "Mycket nöjd med denna bok då den verkligen hjälper en som har allergier. Visst mycket allergi-vänliga recept kan man hitta på nätet MEN, jag har faktiskt inte hittat recept i den här stilen som också är lätta.
Hoppas verkligen verkligen att dom kommer göra en till med mer recept för oss allergiker.
Jag hoppas på en med bak och godis för sig och en med mat för sig.", "Perfekta recept på det mesta man äter till vardags samt bakning! Smarta symboler så man vet om receptet är mjölkfritt, äggfritt etc!", "Den enda i sitt slag som tar hänsyn till flera olika allergier/intoleranser.
Väldigt bra bok för bra basrecept och bra information av dietisterna i början.
Bra köp för den som har problem med flera födoämnen!", "Mycket användbar bok till specialkost. Oftast hittar jag likvärdig recept som jag brukar använda i vanliga fall. Boken ger bra inspiration till matlagning och bakning."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100120214
Titel
Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg
Författare
Wesslén, Annika
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
180 x 200 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
552 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Livsviktig, vacker och vardagsnära. ICA-kurirenDet här är en bok att använda särskilt för dem som inte har så stor glädje av andra kokböcker. Gästriklands TidningDen här boken blir snabbt oumbärlig i köket. Restaurang & StorhushållUtsedd till vinnare i klassen Hälsa functional food år 2003 av Måltidsakademin! Motivering: Hög ambitionsnivå, matglädje och livslust präglar denna kombination av modern kokbok och praktiskt uppslagsverk.Går det att göra pannkakor om barnen är allergiska mot mjölk och ägg? Vad gör man till festen där den ene är överkänslig mot gluten medan den andre är laktosintolerant? Dessa problem, och många fler, får här sin lösning! Gott är en lustfylld och innehållsrik kokbok för allergiker och överkänsliga, fylld med mängder av recept och idéer på mat utan gluten, laktos, mjölk, soja, vete och ägg. Här finns över 300 recept på goda måltider och ett helt kapitel om hur man bakar bullar, kakor och matbröd. Gott innehåller allt från grönsaker till godis. Det som gör boken så speciell är att recepten tydligt informerar om vad rätten inte innehåller. Här finns även en längre faktadel om allergier och livsmedel, och mängder av tips och råd om alternativa lösningar, så att alla rätter kan anpassas efter behov. Gott är den nya titeln på boken Mat Special, som nu kommer i ny, reviderad utgåva i mindre format.