Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kurs på Timbuktu. Häftad

Kurs på Timbuktu. Häftad

Bonniers 1964. Häftad, 208 sidor, 250 gram.

Gott skick. "När jag steg in i klubben var den sedvanliga destruktiva verksamheten i full gång. Därinne - i sällskap med de åtta McGregors - befann sig en man som hette Bob Humber och som jag rest till Marocko med i en ubåt.
- Jag ska resa till Timbuktu, sa jag.
- Nej, utbrast han. Det är ju fantastiskt. Jag har leveranser dit. Gamla kulsprutegevär. Du skulle kunna görra mig en tjänst. Seså, ta dig ett glas.
- Tack, sa jag. Vad ska jag göra?
- Du åker till en by cirka femton kilometer från Timbuktu och kontaktar en figur som heter Dinar Sidi Ben Abas. En finfin gosse - Oundle internatskola och Brasenose College. Du måste förstås resa förklädd.
- Ja visst, sa jag.
- Kan du dialekten?
- Nej, sa jag.

Men många rävsaxar lurar på Anthony Carsons väg innan han sätter sin fot på Afrikas jord och när färden är över har läsaren haft nöjet att göra en bekantskap som han sent skall glömma och rört sig i några av jordens märkvärdigaste sällskap. Anthony Carson har med en bukett reseböcker av alldeles ny typ gjort sig ett stort namn i England och U.S.A. och har en stadigt växande krets av beundrare på kontinenten. Slumpen spelar en avgörande roll i hans stundom vanvettiga äventyr, men han lyckas alltid berätta något intressant, som gör sällskapet givande, förutom att det ger en sällsynt rolig läsning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish