Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Från Monterosa till Röda bergen

Från Monterosa till Röda bergen

Inbunden bok. Louise Bäckelin Förlag. 2023.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Stella lämnar Monterosa för att flytta med sin pappa till Röda bergen i Stockholm. Hon fantiserar om ett pulserande stadsliv långt ifrån den italienska alpbyn där alla känner alla och vardagen blivit trång som en krympande tröja. I lägenheten vägg i vägg med sin pappas börjar hon om på nytt.

Peter har efter många års familjeliv i Monterosa skilt sig och återvänt till sin ungkarlslya i Röda bergen för att förverkliga drömmen om en egen kvarterskrog. Han längtar efter ett anonymt liv i Stockholm och vill möta kärleken igen. Med lyckan över att hans dotter flyttat med honom kommer oron. Hur ska han kunna leva ett spirande singelliv och samtidigt se till att Stella trivs i sitt nya hemland?

När Stella och Peter en morgon stöter på varandra i trapphuset med varsitt sällskap från natten inser de att de inte längre känner varandra så väl som de trott. De bestämmer sig för att äta lunch tillsammans varje söndag året ut och vid varje tillfälle avslöja något om sig själva som den andra inte vet. Men ska de våga berätta de riktiga anledningarna till varför de var tvungna att lämna Monterosa?

ALEXANDRA APPELQVIST debuterade 2017 med feelgoodsuccén Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott. Hösten 2020 släpptes uppföljaren, Konsten att svepa det halvfulla glaset, och ett år senare bytte hon genre till spänning med deckaren Helix. Nu är hon aktuell med feelgoodserien Från Monterosa till Röda Bergen. Alexandra lever med sin familj i Stockholm, växelvis mellan hemmet i Vasastan och skärgårdshuset på Svartsö, och driver talaragenturen BYWRTRS som representerar aktuella författare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177996101
Titel
Från Monterosa till Röda bergen
Författare
Appelqvist, Alexandra
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Utgivningsår
2023
Omfång
271 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
502 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Stella lämnar Monterosa för att flytta med sin singelpappa till Röda bergen i Stockholm. I lägenheten vägg i vägg med sin pappas börjar hon om på nytt. Men ingen vet varför hon var tvungen att lämna Monterosa. Stellas pappa Peter har efter tjugo års familjeliv i Monterosa återvänt till sin ungkarlslya Röda bergen. Med lyckan över att hans dotter flyttat med honom kommer även oron.