Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
I min farmors hus
I min farmors hus I min farmors hus

I min farmors hus

Inbunden bok. Brombergs. 1 uppl. 2005. 30 sidor.

Nära nyskick. Det är fantastiska bilder och en fin text om det svåra i livet. Boken har ett barnperspektiv som ger oss ett barns synvinkel på krig och förföljelser. Boken är sorglig, men också hoppfull. Otroligt vackra illustrationer.

Boken har en text där det står "Samuel julen 2005". Bifogad bild illustrerar detta. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185251117
Titel
I min farmors hus
Författare
Barbro Lindgren
Förlag
Brombergs
Utgivningsår
2005
Omfång
30 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
215 x 267 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
328 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I farmors hus bor farmor, förstås, och farfar, Ilon, katterna Micki och Mitzvi och hunden Tito, Ilons hund. Först var Tito Ilons mammas och pappas hund, men sedan ville de resa ut i världen, och då kunde inte Tito och Ilon följa med. Men Ilon trivs jättebra hos farmor och i den stora trädgården med alla äppelträd och plommonträd där hon kan leka. Och hon leker allra helst med Peeter, som är hennes bästa vän.

Men det finns en sak som inte är bra och det är ryssarna. De vill ta över landet och bestämmer redan en massa saker, som att man inte får ha radio. Alla är rädda för ryssarna, för att de ska komma och ta en. De ber inte om lov, utan gör som de vill, och skickar folk till Sibirien. Och en dag är Peeter borta....

I Farmors hus är Ilon Wiklands egen berättelse om vad som hände under brinnande krig i Estland. Barbro Lindgren har skrivit och Ilon Wikland står förstås för de fina teckningarna. Boken är en fortsättning på Den långa, långa resan.