Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Att undervisa i historia . Tusen och ett sätt att inspirera sina elever

Att undervisa i historia . Tusen och ett sätt att inspirera sina elever

Häftad bok. Studentlitteratur AB. 2012. 231 sidor.

Nyskick. Det finns åtskilliga hyllmeter av användbara böcker om pedagogik och metodik. Likaså många snillrika verk om historisk teori. Däremot finns det få böcker som ger handfasta råd och tips som kan vara till konkret hjälp i historielärarens vardag. Att undervisa i historia vill råda bot på denna brist. Den rymmer en rad exempel på hur man som lärare kan levandegöra historien och ge sina elever en professionell och inspirerande undervisning. Boken vänder sig till blivande och verksamma historie­lärare på högstadiet och i gymnasieskolan. Men den kan natur­ligt­vis också vara värdefull för alla andra som är intresserade av historiemetodik. Att undervisa i historia omfattar också en webb. Här finns exempel­övningarna ur boken även som utdelningsmaterial – färdiga att använda direkt i undervisningen. Dessutom innehåller webben filmade under­visnings­sekvenser som kan fungera som inspirationskälla. Instruktioner för hur man kommer åt materialet på webben finns på omslagets insida. Absolut nyskick. (200811)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144056821
Titel
Att undervisa i historia : tusen och ett sätt att inspirera sina elever
Författare
Liljegren, Bengt
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2012
Omfång
231 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
170 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
643 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det finns åtskilliga hyllmeter av användbara böcker om pedagogik och metodik. Likaså många snillrika verk om historisk teori. Däremot finns det få böcker som ger handfasta råd och tips som kan vara till konkret hjälp i historielärarens vardag. Att undervisa i historia vill råda bot på denna brist. Den rymmer en rad exempel på hur man som lärare kan levandegöra historien och ge sina elever en professionell och inspirerande undervisning.
Boken vänder sig till blivande och verksamma historie­lärare på högstadiet och i gymnasieskolan. Men den kan natur­ligt­vis också vara värdefull för alla andra som är intresserade av historiemetodik.
Att undervisa i historia omfattar också en webb. Här finns exempel­övningarna ur boken även som utdelningsmaterial – färdiga att använda direkt i undervisningen. Dessutom innehåller webben filmade under­visnings­sekvenser som kan fungera som inspirationskälla. Instruktioner för hur man kommer åt materialet på webben finns på omslagets insida.