Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Överlevaren

Överlevaren

Inbunden bok. Livsenergi. 2017. 176 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Bläddrad i - ej läst. har inte fått för mig att läsa den än, så då ska den till någon annan.
Hel och fin bok men bindingen är upp och ner.
Tryckningen / bindingen är upp o ner - sidorna är i nyskick.
Skyddsomslaget är tejpat på insidan, "se foto"

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9171307869
Titel
Överlevaren
Författare
Rosenqvist, Benny
Förlag
Livsenergi
Utgivningsår
2017
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 217 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
280 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Om Bennys liv och mediala gåva en spännande, gripande och hoppingivande skildring!
Med boken Överlevaren vill vi berätta om Benny Rosenqvists mediala gåva och om hur han gjort det till en livsuppgift att skänka hopp och glädje till sina medmänniskor.

Benny Rosenqvist är en överlevare i flera bemärkelser. Han har överlevt en grym barndom samt en trafikolycka som ledde till en nära-döden-upplevelse. Hans mediala gåva väcktes av den upplevelsen. Ur Bennys traumatiska barndom föddes intuitionen och känsligheten som han använder sig av i sitt mediala arbete. Hans tuffa start i livet gav honom ett val att antingen föra ondskan eller kärleken vidare. Han valde kärleken och har gjort det till sin livsuppgift att skänka tröst och hopp till människor i svåra stunder. Benny ger oss också konkreta bevis på att andevärlden existerar och han förmedlar budskap från våra kära som gått över till andra sidan.

I Överlevaren får du ta del av Bennys uppväxt, livssyn och arbete som medium. Du får möta människor som berättar om sina upplevelser av hans förutsägelser och vad de betytt för dem. Bennys kundkrets är stor och här kan du läsa vad bland andra Regina Lund och Eva-Britt Strandberg fått ut av sina möten med Benny.

Det finns ett ljus kring Benny och han lever som han lär med en fast förankring i sin andlighet och sin positiva livssyn. Han tränar och springer maraton, han är vegetarian och äter därför inget med ögon, och han varken röker eller dricker. Men han har nära till skratt och bus och har alltid en tröstande förklaring till livets irrvägar. I Överlevaren ger Benny oss också praktiska råd om hur vi ska leva för att fylla våra liv med njutning och mening. Benny har en snabblinje till andra sidan. När du möter honom för en sittning kommer det mycket information som är väldigt direkt. Han berättar vad som redan hänt dig, hur du har det just nu och vad som kommer att hända dig i framtiden. Där vi ser problem ser Benny möjligheter, de svårigheter vi möter ser han som en chans för oss att växa som människa.

I Överlevaren berättar Benny om hur det ser ut på andra sidan och han ger svar på de vanligaste frågorna som: Hur kommer man till andevärlden? Hur ser man ut när man är där? Vad gör man där? Benny är överlevaren som stiger ur mörkret och omvandlar det till ljus. Hans eget liv är bevis på att det går att leva med kärlek i hjärtat trots hårda prövningar. Och han uppmanar oss att leva i nuet och att våga ta chansen när den kommer.