Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hej livet! : En biografi med en blandning av sött och salt

Hej livet! : En biografi med en blandning av sött och salt

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2021. 272 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Hela Sveriges Lasse Berghagen bjuder på sitt innehållsrika liv. Personligt och med stort hjärta berättar han tillsammans med författaren Marcus Birro om toppar och dalar och avgörande vändpunkter. Som när Cornelis Vreeswijk slängde Lasses gitarr i sjön - så att Lasse skulle kunna "börja om" efter skilsmässan från Lill-Babs. Om relationen till artistkollegor, familjen och det älskade Dalarna med sin undersköna läkande natur. Om Svensktoppen och krogshower. Om kärleken till livskamraten, Eva. Men också om stalkers, förtal och lögner i media. Och om ögonblicket, strax före pandemin, då Lasse sjöng Teddybjörnen Fredriksson inför ett fullsatt Globen - och möttes av en vägg av kärlek.
Lars Nils "Lasse" Berghagen, född 13 maj 1945 i Enskede församling, Stockholm, död 19 oktober 2023 i Sankt Johannes distrikt i Stockholm, var en svensk sångare, låtskrivare, skådespelare och programledare.
Marcus Adriano Birro, född 15 juni 1972 i Göteborg, är en italiensk-svensk författare och skribent. Birro var fram till november 2014 krönikör för Expressen och är krönikör för Världen idag.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137156354
Titel
Hej livet! : En biografi med en blandning av sött och salt
Författare
Berghagen, Lasse
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2021
Omfång
350 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
144 x 222 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
438 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hela Sveriges Lasse Berghagen bjuder på sitt innehållsrika liv. Personligt och med stort hjärta berättar han tillsammans med författaren Marcus Birro om toppar och dalar och avgörande vändpunkter. Som när Cornelis Vreeswijk slängde Lasses gitarr i sjön – så att Lasse skulle kunna ”börja om” efter skilsmässan från Lill-Babs. Om relationen till artistkollegor, familjen och det älskade Dalarna med sin undersköna läkande natur. Om Svensktoppen och krogshower. Om kärleken till livskamraten, Eva. Men också om stalkers, förtal och lögner i media. Och om ögonblicket, strax före pandemin, då Lasse sjöng Teddybjörnen Fredriksson inför ett fullsatt Globen – och möttes av en vägg av kärlek.