Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den förlista

Den förlista

Inbunden bok i mycket fint skick. Omslag finns i fint skick. Utgivningsdatum: 2001-08-16 Omfång: 425 sidor Bandtyp: Inbunden Bok Mått: 158 x 232 mm Ryggbredd: 31 mm Vikt: 706 g (Svenska Deckare ISBN: 9146181113) Beskrivning :==>> Ett synnerligen brutalt mord på en läkare är upptakten till Marianne Berglunds starka kriminalroman. Kommissarie Eva-Britt Bixe och hennes kollegor står inför ett fall som visar sig vara mer invecklat än något de tidigare har stött på. Bakom de till synes välmående fasaderna i den lilla staden vilar mörka hemligheter, bedrägerier och skumraskaffärer. Idyllen är en illusion som döljer en annan mycket grymmare verklighet. Och någonstans finns ett vittne till det som skedde under mordnatten, någon som har allt att förlora på att träda fram. Marianne Berglund är född 1960 och bosatt i Skåne. Hon debuterade 1989 med romanen Grusvägsmilen och återkommer nu med sin första kriminalroman. #610-0 [Wilkmans Antikvariat - Kundservice, telefontid vardagar 12-16]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9146181113
Titel
Den förlista
Författare
Marianne Berglund
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2001
Omfång
425 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 232 mm Ryggbredd 31 mm
Vikt
706 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett synnerligen brutalt mord på en läkare är upptakten till Marianne Berglunds starka kriminalroman. Kommissarie Eva-Britt Bixe och hennes kollegor står inför ett fall som visar sig vara mer invecklat än något de tidigare har stött på. Bakom de till synes välmående fasaderna i den lilla staden vilar mörka hemligheter, bedrägerier och skumraskaffärer. Idyllen är en illusion som döljer en annan mycket grymmare verklighet. Och någonstans finns ett vittne till det som skedde under mordnatten, någon som har allt att förlora på att träda fram. Marianne Berglund är född 1960 och bosatt i Skåne. Hon debuterade 1989 med romanen Grusvägsmilen och återkommer nu med sin första kriminalroman.