Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vilda Barbro : livsviktiga fakta om bin och insekter

Vilda Barbro : livsviktiga fakta om bin och insekter

Inbunden bok. Berghs. 2021. 32 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Häng med till biet Barbros och humlan Smulans värld. Till gräset, blommorna, snåren och de gamla ruttnande stockarna. Lär dig varför insekterna är livsviktiga, och hur vi alla kan hjälpa dem. Förundras över alla sorters insekter och deras underbara namn. En vacker och viktig bok!

Milena Bergquist är författare och journalist som är övertygad om att allt vi människor gör har ett avtryck. Hon vill gå försiktigt fram och röra om, skapa gott och inspirera. Johanna Magoria är illustratör och grafisk formgivare med en examen från HDK och the Royal Danish Academy of Fine Arts.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150223989
Titel
Vilda Barbro : livsviktiga fakta om bin och insekter
Författare
Bergquist, Milena
Förlag
Berghs
Utgivningsår
2021
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 265 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
330 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Häng med till biet Barbros och humlan Smulans värld. Till gräset, blommorna, snåren och de gamla ruttnande stockarna. Lär dig varför insekterna är livsviktiga, och hur vi alla kan hjälpa dem. Förundras över alla sorters insekter och deras underbara namn. En vacker och viktig bok!"Förutom intressanta fakta förmedlar författaren Milena Bergquist sin kärlek till ämnet och sin vilja att sprida sitt engagemang. Läsaren får tips på hur vi kan hjälpa bina. Hon berättar hur man gör en blomsteräng, en kompost, sår blommor med fröbollar och bygger bostäder åt insekterna. Tipsen passar både de som har eget hus och de som har balkong. En beskrivning av sambandet mellan insekter, fågelliv och grodor gör det lätt att förstå vikten av att vårda naturen i närmiljön. Johanna Magoria har gjort otroligt fina illustrationer i milda färger där hon skildrar djurens liv med poetisk nerv och en smula humor. Vilda Barbro är njutbar läsning!"  Christina Wedenmark BTJ-häftet nr 11, 2021 Milena Bergquist är författare och journalist som är övertygad om att allt vi människor gör har ett avtryck. Hon vill gå försiktigt fram och röra om, skapa gott och inspirera. Johanna Magoria är illustratör och grafisk formgivare med en examen från HDK och the Royal Danish Academy of Fine Arts.