Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bakbok för intoleranta

Bakbok för intoleranta

Inbunden bok. Gothia Förlag. 1 uppl. 2002. 128 sidor.

Nära nyskick. Tillsynes obläddrat exemplar ///Förlagets beskrivning: ATT VARA FÖDOÄMNESINTOLERANT eller allergisk mot olika födoämnen behöver inte vara något problem om man ser till att skaffa sig kunskap och har en omtänksam och kunnig omgivning. BAKBOK FÖR INTOLERANTA OCH DERAS BEKANTA innehåller ett åttiotal glutenfria recept på matbröd, kaffebröd, kakor, tårtor, pizzor och pajer. Många recept är också fria från laktos, mjölk- och sojaprotein. I slutet av boken finns
en allergiguide som även informerar om ifall mandel, nötter och ägg ingår i recepten. Dessutom ingår faktaavsnitt, information om faror och fällor samt praktiska tips för Läkningen. Själva titeln på boken ger en fingervisning om att boken inte bara vänder sig till personer med födoämnesintolerans eller -allergi utan också till deras bekantskapskretsar. Min förhoppning är att även de som inte är så vana att baka ska våga börja baka specialbröd. För visst skulle det vara trist om vänner försvann och bekantskapskretsen krympte bara därför att någon behöver specialkost? Berit Klintbom.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172053533
Titel
Bakbok för intoleranta
Författare
Berit Klintbom
Förlag
Gothia Förlag
Utgivningsår
2002
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Bakbok för intoleranta och deras bekanta innehåller ett åttiotal glutenfria recept på matbröd, kaffebröd, kakor, tårtor, pizzor och pajer. Många recept är också fria från laktos, mjölk- och sojaprotein. I slutet av boken finns en allergiguide som informerar om ifall mandel, nötter och ägg ingår i recepten. Dessutom ingår faktaavsnitt, information om faror och fällor samt praktiska tips för bakningen. Själva titeln på boken ger en fingervisning om att boken inte bara vänder sig till personer med födoämnesintolerans eller -allergi utan också till deras bekantskapskretsar. Det är författarens förhoppning att även de som inte är så vana att baka ska våga börja baka specialbröd.