Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sagan om den nyfikna abborren

Sagan om den nyfikna abborren

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2021. 32 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Den lille abborren Kvick blir nyfiken på de stora grodorna som går på två ben och heter människor. Om dem har tant Rödspätta, farbror Braxen och farbror Gädda berättat, eller snarare varnat honom för. En dag när Kvick är alltför frimodig, blir han uppdragen på en krok av lille Thomas som, enligt en groda, är en snäll liten pojke. Gäddan, Braxen och Rödspättan blir tipsade om en gammal grodfe som kan trolla så att fiskarna kan få ben och andas luft. Väl förtrollade går de hem till Thomas och ber honom släppa ut lille Kvick, vilket Thomas givetvis gör när han förstår att Kvick inte alls trivs i sitt burkakvarium.Sen lär grodan Thomas att simma och snart kan han simma lika bra som fiskarna. Slutet gott, allting gott!

Elsa Beskow har genom sina illustrationer fängslat generationer av barn, och uppskattas än idag. Tidigare har "Ocke, Nutta och Pillerill", "Tummelisa" och "ABC-resan" av Elsa Beskow kommit ut i "Ekorrserien" och de har varit mycket uppskattade.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789179758684
Titel
Sagan om den nyfikna abborren
Författare
Beskow, Elsa
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2021
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
171 x 217 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
198 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den lille abborren Kvick blir nyfiken på de stora grodorna som går på två ben och heter människor. Om dem har tant Rödspätta, farbror Braxen och farbror Gädda berättat, eller snarare varnat honom för. En dag när Kvick är alltför frimodig, blir han uppdragen på en krok av lille Thomas som, enligt en groda, är en snäll liten pojke. Gäddan, Braxen och Rödspättan blir tipsade om en gammal grodfe som kan trolla så att fiskarna kan få ben och andas luft. Väl förtrollade går de hem till Thomas och ber honom släppa ut lille Kvick, vilket Thomas givetvis gör när han förstår att Kvick inte alls trivs i sitt burkakvarium.Sen lär grodan Thomas att simma och snart kan han simma lika bra som fiskarna. Slutet gott, allting gott!Elsa Beskow har genom sina illustrationer fängslat generationer av barn, och uppskattas än idag. Tidigare har "Ocke, Nutta och Pillerill", "Tummelisa" och "ABC-resan" av Elsa Beskow kommit ut i "Ekorrserien" och de har varit mycket uppskattade.