Nordisk mat - med en touch av Le Creuset
Inbunden bok. Niche Books aps. 2012. 95 sidor.
Nära nyskick.
Format 25,5 x 20 cm Vikt 475 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med färgfoton på helsidor av Maria P. Franska Le Creuset som gjort sig kända för sina färgglada gjutjärnsprodukter har med hjälp av den danska kocken och matstylisten Carsten Kyster tagit fram denna nordiska kokbok med 40 läckra recept indelade enligt säsong och årstid. INNEHÅLL: VÅR - Dinkelblinier, Wokade tigerräkor, Soppa på fjordräkor, Öppen ravioli, Fiskbullar, vårsallad, Foccacia, Plättar, Chokladfondue. SOMMAR - Rillette på rökt makrill, Kokta kräftor, Stekt rödspätta, Makaronipudding, Sommarkyckling, Grillad lammkotlett, Tunnskivad fransyska, Stekt Marulk, Rabarber- och jordgubbs-trifli, Pavlova. HÖST - Soppa på hokkaidopumpa, Nordiska ostron, Rostat bröd, Rödbetspaj, Brässerad fasan, Stekt fisk, Nordiska burgare, Vetebröd, Nordens bästa äppelkaka. VINTER - Stekt sill, Rökt anka, Nordisk bruschetta, Blåmusslor, Dinkel-otto, Potatis-purjolöksgratäng, Nordisk vinterwok, Brässerad griskind, Steak sandwich, Julglass, Honungshjärtan, Biscotti.
// Ett par små diskreta tryckmärken finns på bakre pärmen. Bilden avser den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [2142]