Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Personlighet och framgång - En bok i praktisk psykologi för chefer och medarbetare

Personlighet och framgång - En bok i praktisk psykologi för chefer och medarbetare

Inbunden bok.

Nyskick. Liber ekonomi. uppl.1. 2001. 214 s. Förlagsband. 15 x 21,5cm.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789147064175
Titel
Personlighet och framgång - En bok i praktisk psykologi för chefer och medarbetare
Författare
Ahltorp, Birgitta
Förlag
Liber
Utgivningsår
2001
Omfång
212 sidor
Bandtyp
Övrigt
Vikt
453 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En bok i praktisk psykologi för chefer och medarbetare som vill få kunskap och underlag för att arbeta med sin egen utveckling, individuellt eller i olika former av arbetsgrupper. Utgångspunkten är våra personlighetsmässiga olikheter. Fyra grundkaraktärer presenteras med styrkor och svagheter: Resultatjägaren, Organisatören, Nytänkaren och Samordnaren.

Läs mer
En bok i praktisk psykologi för chefer och medarbetare som vill få kunskap och underlag för att arbeta med sin egen utveckling, individuellt eller i olika former av arbetsgrupper. Utgångspunkten är våra personlighetsmässiga olikheter. Fyra grundkaraktärer presenteras med styrkor och svagheter: Resultatjägaren, Organisatören, Nytänkaren och Samordnaren. Tillsammans utgör de RONS-modellen. Möjligheter och styrkor gås igenom, liksom många exempel på hur man undviker de vanligaste fällorna.
 Personlighet och framgång ger fördjupade insikter i personlighetspsykologiska frågor och i människors olika karaktärer. RONS-modellen används för att klassificera olika ledningsstilar, och olika aspekter på ledarskapets psykologi presenteras.
 Grundkaraktärerna beskrivs även utifrån vad som främjar framgång och vad som försvårar den. Framgångens tre hörnstenar - makt, pengar, berömmelse - belyses ur ett vardagspsykologiskt perspektiv. Yngre människors sätt att se på framgång sätts i relation till äldres, och kvinnors i relation till mäns.

Birgitta Ahltorp är leg psykolog, leg psykoterapeut och doktorand vid Institutionen för psykologi vid Lunds universitet. Hon driver konsultföretaget BAPS Birgitta Ahltorp AB, med huvudinriktning på ledarutveckling, teamträning och career coaching. Hon har tidigare skrivit flera ledarskapsböcker, bland annat Rollmedvetet ledarskap, som fick utmärkelsen årets PA-bok.