Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 49 SEK
Mannen i fönstret

Mannen i fönstret

av

Inbunden bok. Damm förlag. 2007. 272 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Namnad. Skada på bakre pärmen. Reva i skyddsomslaget i samma område. Illustrationer av Brett Helquist Blue Ballietts berättelse och Brett Helquists bilder är fyllda med dolda överraskningar precis som fönsterna i Wrights kända byggnad Robie House. I denna sinnrika, fantastiskt fantasifulla uppföljare till Blue Ballietts succé, KONSTMYSTERIET, dras deckarparet Petra och Calder in i ett nytt mysterium. Den här gången handlar det om en av Frank Lloyd Wrights mest kända byggnader Robie House i Chicago.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 49 SEK Swish Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
9171300260
Titel
Mannen i fönstret
Författare
Blue Balliett
Förlag
Damm förlag
Utgivningsdatum
20070108
Omfång
272 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 216 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
384 g
Språk
Svenska
Baksidestext
MANNEN I FÖNSTRET av Blue Balliett med illustrationer av Brett Helquist Blue Ballietts berättelse och Brett Helquists bilder är fyllda med dolda överraskningar precis som fönsterna i Wrights kända byggnad Robie House. I denna sinnrika, fantastiskt fantasifulla uppföljare till Blue Ballietts succé, KONSTMYSTERIET, dras deckarparet Petra och Calder in i ett nytt mysterium. Den här gången handlar det om en av Frank Lloyd Wrights mest kända byggnader Robie House i Chicago. När Ms Hussey avslöjar de tragiska nyheterna att Robie House, Chicagos stolthet sedan 1910, ska demoleras och doneras till fl era olika museer blir hela klassen upprörd och förtvivlad. Man bestämmer sig för att starta en kampanj för att rädda huset. Då börjar märkliga saker hända. Röster hörs från huset, skuggor skymtar bakom de konstnärliga fönsterna och hela byggnaden verkar röra på sig som ett sovande odjur. Plötsligt förvandlas ett försök att rädda ett konstverk till en skrämmande jakt på spöken, gömda skatter och kodade meddelanden efterlämnade av Frank Lloyd Wright. Kan barnen få fram sanningen och komma undan med livet i behåll i detta spännande mysterium?