Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sverigeboken : med text på svenska, engelska, tyska och franska

Sverigeboken : med text på svenska, engelska, tyska och franska

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2003. 112 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK
En synnerligen fin bok om Sverige. Den perfekta presenten till en vän eller släkting utomlands som kommer och besöker Sverige. Text på svenska, engelska, tyska och franska.
Med underbara naturfotografier och informativ text skildras det svenska landskapet från Skånes vidsträckta slätter till Lapplands snöklädda fjäll. Både kända och okända sevärdheter besöks. Här berättas om vårt statsskick och kungens representativa roll, om svenskarna och våra mattraditioner, om Luciafirande, midsommarfirande och Nobelfest, om svensk musik och berömda svenskar inom olika områden som gett och ger eko ute i världen. Vad är speciellt med Sverige? Utifrån den frågeställningen börjar författaren informativt och koncentrerat berätta om vårt land i denna rikt illustrerade bok. De svenska landskapen skildras med vackra naturfotografier från Skåne i söder till Lappland i norr med besök bl a i Stockholm och Stockholms skärgård, Göteborg med västkusten och många andra av Sveriges städer alla med sina minnesmärken och sevärdheter. Översiktligt berättas också om den historiska utvecklingen från isöken till nybyggarland, om vårt statsskick, om svenskarna och om våra mattraditioner som det svenska smörgåsbordet och om svensk musik och berömda svenskar. Den svenska sommarnatten med midnattssolen och högtider och traditioner skildras också. Kort sagt är boken ett koncentrat av allt det man gärna vill visa fram för att presentera Sverige. Utkom 1986 på Legenda. Denna utgåva är helt ny, med ny text och nya bilder. Särskilt intressant för utländska turister på Sverigebesök, som presentbok för företag till utländska affärskontakter och för privatpersoner till utländska vänner.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127354456
Titel
Sverigeboken : med text på svenska, engelska, tyska och franska
Författare
Bobby Andström
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2003
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
842 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Med underbara naturfotografier och informativ text skildras det svenska landskapet från Skånes vidsträckta slätter till Lapplands snöklädda fjäll. Både kända och okända sevärdheter besöks. Här berättas om vårt statsskick och kungens representativa roll, om svenskarna och våra mattraditioner, om Luciafirande, midsommarfirande och Nobelfest, om svensk musik och berömda svenskar inom olika områden som gett och ger eko ute i världen. Vad är speciellt med Sverige? Utifrån den frågeställningen börjar författaren informativt och koncentrerat berätta om vårt land i denna rikt illustrerade bok. De svenska landskapen skildras med vackra naturfotografier från Skåne i söder till Lappland i norr med besök bl a i Stockholm och Stockholms skärgård, Göteborg med västkusten och många andra av Sveriges städer alla med sina minnesmärken och sevärdheter. Översiktligt berättas också om den historiska utvecklingen från isöken till nybyggarland, om vårt statsskick, om svenskarna och om våra mattraditioner som det svenska smörgåsbordet och om svensk musik och berömda svenskar. Den svenska sommarnatten med midnattssolen och högtider och traditioner skildras också. Kort sagt är boken ett koncentrat av allt det man gärna vill visa fram för att presentera Sverige. Utkom 1986 på Legenda. Denna utgåva är helt ny, med ny text och nya bilder. Särskilt intressant för utländska turister på Sverigebesök, som presentbok för företag till utländska affärskontakter och för privatpersoner till utländska vänner.