Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Händelserna på hästgården : familjens berättelse

Händelserna på hästgården : familjens berättelse

Pocketbok. Bokförlaget Forum. 2022. 298 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// De sexuella övergrepp på ridskoleelever som ägde rum på en hästgård strax utanför Stockholm på 80- och 90-talen har tidigare rönt stor uppmärksamhet i media. Nu kommer familjens egen berättelse Händelserna på hästgården som handlar om vad som pågick bakom kulisserna och om den psykiska och fysiska terror som familjen levde med. Anna Bohlin, som har skrivit boken tillsammans med journalisten Ulrika Fåhraeus, var bara 14 år när hon själv föll offer för mannen som lovade att göra henne till stjärnryttare. Det hände aldrig, istället fick de fyra barn tillsammans.

Händelserna på hästgården är en sann berättelse om medberoende, om gränslös kärlek till hästar, om att bli berövad sin tonårstid och att många år senare inse att man inte varit den mamma ens barn behövt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137504506
Titel
Händelserna på hästgården : familjens berättelse
Författare
Bohlin, Anna
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2022
Omfång
298 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
163 g
Språk
Svenska
Baksidestext
De sexuella övergrepp på ridskoleelever som ägde rum på en hästgård strax utanför Stockholm på 80- och 90-talen har tidigare rönt stor uppmärksamhet i media. Nu kommer familjens egen berättelse Händelserna på hästgården som handlar om vad som pågick bakom kulisserna och om den psykiska och fysiska terror som familjen levde med. Anna Bohlin, som har skrivit boken tillsammans med journalisten Ulrika Fåhraeus, var bara 14 år när hon själv föll offer för mannen som lovade att göra henne till stjärnryttare. Det hände aldrig, istället fick de fyra barn tillsammans.Händelserna på hästgården är en sann berättelse om medberoende, om gränslös kärlek till hästar, om att bli berövad sin tonårstid och att många år senare inse att man inte varit den mamma ens barn behövt.