Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Andromeda

Andromeda

Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2023. 195 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// En ung kvinna kommer till förlaget som praktikant men blir kvar under många år och får ett allt större ansvar för författarna och förlagets utgivning. Allt under överinseende av Gunnar, den litteräre chefen som står bakom förlagets finaste utgivning, den som publiceras under namnet Andromeda.

Med åren växer deras arbetsrelation till något som de båda har svårt att definiera. Kanske handlar det om ömsesidigt förtroende? Eller handlar det i själva verket om något annat?

Therese Bohmans roman utspelas i Stockholm och vecklar ut sig till en berättelse om tradition och modernitet, förhoppningar och besvikelser, idealism och krass verklighet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113125831
Titel
Andromeda
Författare
Bohman, Therese
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2023
Omfång
195 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
115 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Förlagshuset ligger som ett fartyg förtöjt mitt i stan, en stor ljus byggnad som kröns av en takterrass. Fasaden är ett rutnät av trä och granit, i vinden vajar flaggor med ett snirkligt men bestämt R på. R som i Rydéns."En ung kvinna kommer till förlaget som praktikant men blir kvar under många år och får ett allt större ansvar för författarna och förlagets utgivning. Allt under överinseende av Gunnar, den litteräre chefen som står bakom förlagets finaste utgivning, den som publiceras under namnet Andromeda.Med åren växer deras arbetsrelation till något som de båda har svårt att definiera. Kanske handlar det om ömsesidigt förtroende? Eller handlar det i själva verket om något annat?Therese Bohmans roman utspelas i Stockholm och vecklar ut sig till en berättelse om tradition och modernitet, förhoppningar och besvikelser, idealism och krass verklighet."Med enkla medel skildrar Therese Bohman storartat en relation som är svår, kanske omöjlig, att definiera. Njutbar läsning." Borås Tidning"en bitterljuv berättelse om nostalgi, vänskap och kärlek, om hemlöshet i samtiden och längtan efter en tid som flytt" SvD"Man kan inte annat än älska en roman som till stor del utspelar sig på Operakällarens bakficka" DN"en melankolisk roman om kärlek och förlust" Östersunds-Posten