Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

Förlagsfakta

ISBN
9789185327652
Titel
Lärstilar och läsning : så lär du ditt barn att läsa utifrån deras styrkor och behov : [en praktisk handbok för läsundervisning]
Författare
Lena Boström f.dr. - Ingrid Bolander
Förlag
Brain Books
Utgivningsår
2008
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
508 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En praktisk handbok för läsundervisning

Varje barn behöver få lära sig att läsa och vidareutveckla sin läsning utifrån sina egna förutsättningar - det är utgångspunkten i denna praktiska handbok. Med kunskap om barns olika behov vid den tidiga läsinlärningen skapas goda möjligheter för en positiv läsutveckling.

Som lärare är det viktigt att ha insikt i barns personliga lär-och lässtilar. Om man förstår hur varje barn lär sig på "sitt bästa sätt" finns det effektiva metoder och strategier som man kan använda. Så här skriver författarna:

"Vi tror inte att det finns en läsmetod som passar alla. Det bästa sättet är istället att utgå ifrån varje barns styrkor och behov, och anpassa arbetet till elevernas lär- och lässtilar. För att lyckas med sin uppgift som läslärare behöver man jobba med en mångfald av metoder och stragegier, och man behöver ha tillgång till en gedigen verktygslåda. Det vill vi bidra till genom den här boken."

Författarna, Lena Boström och Ingrid Bolander, har mångårig erfarenhet av att arbeta som lärare och har fördjupat sig i forskning kring områdena lärstilar och lässtilar.