Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hälsorevolutionen kokboken

Hälsorevolutionen kokboken

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2022. 215 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Vill du också fylla dina måltider med näring, rikligt med grönsaker, goda proteiner, mättande fetter, smakrika kryddor och härliga såser? Maria Borelius, med bakgrund som vetenskapsjournalist, biolog och författare till flera storsäljande hälsoböcker, har stor passion kring hur livet i köket kan vara både härligt och livsbejakande, samtidigt som det ger balanserad hälsosam mat.

Hälsorevolutionen: Kokboken innehåller över 60 recept som stöttar den antiinflammatoriska livsstilen, håller blodsockret stabilt och fyller dig med energi. Här finns också en uppdaterad matpyramid som gör det enkelt att bygga hälsosamma måltider. För dig som söker konkret vägledning finns ett färdigt matschema för sex veckor med inköpslistor till varje vecka.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178873975
Titel
Hälsorevolutionen kokboken
Författare
Borelius, Maria
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2022
Omfång
215 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 270 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
991 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vill du också fylla dina måltider med näring, rikligt med grönsaker, goda proteiner, mättande fetter, smakrika kryddor och härliga såser? Maria Borelius, med bakgrund som vetenskapsjournalist, biolog och författare till flera storsäljande hälsoböcker, har stor passion kring hur livet i köket kan vara både härligt och livsbejakande, samtidigt som det ger balanserad hälsosam mat.Hälsorevolutionen: Kokboken innehåller över 60 recept som stöttar den antiinflammatoriska livsstilen, håller blodsockret stabilt och fyller dig med energi. Här finns också en uppdaterad matpyramid som gör det enkelt att bygga hälsosamma måltider. För dig som söker konkret vägledning finns ett färdigt matschema för sex veckor med inköpslistor till varje vecka.