Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Grilla som proffsen!

Grilla som proffsen!

Häftad bok. Norstedts. 2 uppl. 2014. 192 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789113058580
Titel
Grilla som proffsen!
Författare
Borssén, Jonas
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2014
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
156 x 191 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
408 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lagom till grillsäsongen finns nu den oumbärliga och uppdaterade Grilla som proffsen! i plånboks- och köksvänligt smartformat!

Att grilla rätt är en konst och inte detsamma som att slänga en köttbit på gasolgrillen. För att höja säsongens smakupplevelser och slå grannarna med häpnad är det dags att ta examen i grillandets ädla konst och njuta av bokens tre hörnpelare: grillat (tillagning med mycket stark och direkt glödvärme), BBQ (tillagning med svag och indirekt glödvärme samt med rökved) och asado (helgrillat lamm, spädgris, vildsvin med mera på spett eller liknande). Dessa tre stilar är fundamentet för all tillagning över eld.

Boken bjuder på 150 recept, allt från sommarens godaste grillade blåmusslor till barbecuegrillad lax som kyssts av rökaromen. Prova också den underbara kombinationen av grillad endivesallat med gorgonzola, honung och valnötter eller något så enkelt som grillad färskpotatis med olivcrème. Köttälskaren får sina lustar tillfredställda av saftig och mör entrecôte, revbensspjäll och lammkotletter. Lika förföriskt god är brasiliansk picanha och en rad andra styckningsdetaljer. Vegetarianer, och alla andra för den delen, kan festa på bland annat svampburgare med mandel och spenat, grillad sparris eller frasiga quesadillas med taleggio, aprikos och kapris. För att inte tala om eldprovet, helgrillat lamm och spädgris samt Jonas berömda porchetta. Samtidigt får grillade bröd, frukter och grönsaker smaka på träkolsaromen. Glazer, smaskiga såser och sallader samt förföriskt goda grilldesserter fulländar din utbildning i grillat, BBQ och asado.