Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Sébastiens franska kokbok

Sébastiens franska kokbok

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 255 sidor.

Nära nyskick. Så fint och välvårdat exemplar. Boken är hanterad med största varsamhet.
Klart presentskick eller liknande.
Minimala hanteringsspår vid pärmen.
Boken är rikligt illustrerad med både svartvita och färgfoton. Interörbilder, matbilder, blomsterarrangemang och mycket mer.
Lite tjockare vadderad pärm.
Hylla SRstor6

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174246094
Titel
Sébastiens franska kokbok
Författare
Boudet, Sébastien
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2017
Omfång
255 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 266 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
1144 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Sébastiens franska kokbok återvänder Sébastien Boudet till hemlandet Frankrike för att ta med dig på en kulinarisk resa. Där, i föräldrarnas kök strax utanför hamnstaden La Rochelle i sydvästra Frankrike, väcker han barndomens smaker till liv. Coq au vin, chou farci, gäddqueneller och ratatouille är bara några exempel på rätter som du hittar i den här maffiga och personliga matboken med över 100 recept. Det lagas såväl mustiga långkok och rätter som går snabbt, som franska klassiker gjorda på Sébastiens egna sätt. Dessutom får du ta del av mamma Arlettes bästa gröna recept, och så klart hittar du söta avslut som gör middagen komplett. Recepten varvas med vackra miljöbilder och en passionerad berättelse om mathantverk och vikten av att använda naturliga råvaror.Sébastien Boudet är kanske mest känd för allmänheten som den franske bagaren som gått i bräschen för en svensk surdegsrevolution. Han har tidigare gett ut två bakböcker, varav debuten Den franske bagaren utnämndes till världens bästa kokbok i kategorin »Det franska köket« vid Gourmand Cookbook Awards. Men Sébastien är inte bara bagare utan också kock och i hans tredje bok är det den franska måltiden som står i fokus.