Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
I Emma Hartes fotspår : "en spännande roman fylld av romantik, dramatik, intriger och passion"

I Emma Hartes fotspår : "en spännande roman fylld av romantik, dramatik, intriger och passion"

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2006. 416 sidor.

Mycket gott skick. ENGLAND. Emma har varit död i mer än trettio år men spelar fortfarande en avgörande roll i ätten Harte. Nu står hennes barnbarnsbarn i centrum fyra kvinnor från tre olika grenar av familjen, starka, modiga, framgångsrika och kärleksfulla.

Möt Evan Hughes, amerikanskan som visat sig vara en Harte, som försöker finna sig tillrätta i den mäktiga klanen och jämka ihop den med sina föräldrar. Möt Tessa Longden, som kämpar mot sin man om vårdnaden av dottern Adele och tvingas ifrågasätta sina prioriteringar. Möt Linnet O'Neill, ansedd som den naturliga arvtagaren till att leda Harte-imperiet, som desperat försöker hålla familjen samman. Och möt India Standish, den mest konservativa i familjen, som blir kär i en konstnär med arbetarklassbakgrund.

I en värld som förändrats mycket sedan Emmas dagar försöker de fyra kvinnorna finna sin plats. Från det hektiska London till de ödsliga hedarna i Yorkshire spelar familjen Hartes traditioner och lojaliteter en lika framträdande roll nu som förr. Men någon vill dem illa, och han har börjat sätta sina planer i verket...

("I Emma Hartes fotspår" är en spännande roman fylld av romantik, dramatik, intriger och passion. Det är den andra fristående delen i trilogin om familjen Harte - den okuvliga klanen vars lojalitet binder dem samman och vars fiender vill slita dem isär.)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146213772
Titel
I Emma Hartes fotspår
Författare
Bradford, Barbara Taylor
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2006
Omfång
416 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Språk
Svenska
Baksidestext
Emma Harte har varit död i mer än trettio år men spelar fortfarande en huvudroll i den trilogi som började med Emma Hartes hemlighet och nu fortsätter med I Emma Hartes fotspår. Berättelsen rör sig mellan Emmas femtiotal och tillvaron för hennes ättlingar av idag: Evan, amerikanskan som slits mellan sin gamla familj och sin nya; Tessa, mitt uppe i en hänsynslös vårdnadstvist; Linnet, vars ambitioner hotar att förstöra hennes liv, och India, hopplöst förälskad i fel man. Fyra viljestarka kvinnor från tre generationer Harte den okuvliga klanen vars lojalitet binder dem samman och vars fiender vill slita dem isär.