Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Antiviral

Antiviral

DVD 103 minuter. 2012.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Sci-fi/skräck, rek. från 15 år. Svensk utgåva, text svenska, finska, norska, danska.
I en dystopisk framtid arbetar Syd March på en klinik som säljer replikerade sjukdomar vars tidigare innehavare varit en kändis, för att skapa en känsla av biologisk samhörighet mellan stjärnor och deras fans. För att tjäna lite extra pengar vid sidan av har Sid hittat ett sätt att smussla ut dessa virus, från sitt hårt övervakade kontor, för att sälja dem på svarta marknaden.
Med ett bildspråk och foto lika bländande kliniskt vitt och sterilt som de laboratoriemiljöer man försöker efterlikna, fångar Brandon Cronenberg, i sin debut en snygg och skrämmande framtidsvision kring vår kulturs besatthet kring kändisar och kändisskap.
I sin första film följer Brandon i sin fars (David Cronenberg) tidiga fotspår med fokus på kroppar, teknologi och mänsklighetens tillkortakommanden, men på sitt alldeles eget sätt. Enligt vissa kritiker gör han det bättre än förlagan och spås en lysande och spännande framtid.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen