Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
THE PHYSIOLOGY OF TASTE. Or Meditations on Transcendental Gastronomy.

THE PHYSIOLOGY OF TASTE. Or Meditations on Transcendental Gastronomy.

Inbunden bok.

Mycket gott skick. New York (Boni and Liveright) 1926. (1) + Frontisp. + 360 + (1) pp. Publ. cl. with decorated spine. No jacket. Fine. Slightly worn at extremities. Owner´s book plate. First complete English translation from French. "The body of his work (...) has remained extremely important and has repeatedly been reanalyzed (...) " (Wikipedia). "Physiologie de goût" was first published in December 1825.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen