Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ät bäst - Kost, idrott & hälsoutveckling

Ät bäst - Kost, idrott & hälsoutveckling

Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.

Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning. Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.
SISU Idrottsböcker.2001.Häftad. 164 sidor.Danskt band.Laminat.Rikt fotoillustrerad i färg.Format 21,4x19,5 cm.Vikt 480 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.Frakt (M-påse) via Posten 49 kronor.(Sverige).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9188941256
Titel
Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
Författare
Marie Broholmer - Per Karlsson - Tommy Leijding
Förlag
SISU Idrottsböcker
Utgivningsår
2001
Omfång
164 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
193 x 211 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
390 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.

Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning. Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.


Innehåll:

IDROTT OCH KOST

Basfakta om kost och träning

Energibalans

Tid för mat

Kolhydraternas roll för prestation

Proteinets roll för prestation

Vegetarisk kost och träning

Kosttillskott

IDROTTSSKAFFERIET

Måltidsordning

Måltidssammansättning

Fullt skafferi – full mage

De viktiga mellanmålen

Energiintag för olika idrottare

Mat för tävlingsdagar

Mat vid träningsläger/tävling utomlands

HÄLSOUTVECKLING

Kreativitet och mat

Livsmedelskunskap

Mat och stress

Mat och pigghet

Mat som lust eller last

HUR ÄTER DU BÄST?