Luffarens kokbok. Recept från när och fjärran
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1:a uppl. 1998. 66 sidor.
Nära nyskick. Illustrerad i sv/v. "Grillad orm på menyn? Kan man äta stuvad hund? Är ett kokt torskhuvud en delikatess? Hur tillagar man en pingvin? För er som tröttnat på de vanliga maträtterna eller Konsums och ICAs snabbmat finns det alternativ. Upptäck de naturliga råvarorna. Våga prova på något nytt. Här finns en kokbok som stimulerar till nya upptäckter på gastronomins område. Författaren tar med läsaren på en odyssé genom den kulinariska världen med nya receptvarianter och nya originella matförslag. Här serveras bara riktiga, naturvänliga och ekologiskt framställda matvaror. Direkt från naturens skafferi. Ingen tillkonstlad matlagning. Boken baseras på författarens slitna fältanteckningar, något fläckade av kvarglömt örtsmör, utspillt vitvin och exotiska såser".
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789175864907
- Titel
- Luffarens kokbok : recept från när och fjärran
- Författare
- Krister Brood
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 288 g
- Språk
- Svenska
