Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
GIFTA SIG : tips, trend och tradition
GIFTA SIG : tips, trend och tradition GIFTA SIG : tips, trend och tradition GIFTA SIG : tips, trend och tradition GIFTA SIG : tips, trend och tradition

GIFTA SIG : tips, trend och tradition

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Natur & Kultur, 2006.
Omfång: 144 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Inbunden.
Mått: 245 x 265 mm. --- Ett bröllop hör till en av livets största högtider och själva planerandet av Den Stora Dagen kan lätt kännas som ett oöverstigligt projekt. I den här boken finns allt man behöver veta för att kunna skapa en personlig vigsel och en lyckad bröllopsfest. Oavsett om man väljer att slå på stort med hundratals gäster eller satsar på en mindre, mer intim tillställning.

Sittande middag eller buffé? I kyrkan eller barfota på stranden? Vad kostar ett bröllop och hur kan man hålla nere kostnaderna? Vad är skillnaden mellan marskalk och best man? Vad är en morgongåva? Frågorna brukar vara många, och dessa svaren finns i denna bok.

Här berättas också om trender och traditioner när det gäller bröllopskläder, blommor och vigselringar och hur man kan plocka fram gamla seder för att använda dem vid ett modernt, trendriktigt bröllop. Dessutom ges råd om vett och etikett kring praktiska saker som bordsplacering, inbjudningskort och vilka gäster man bör bjuda.

Utöver alla fakta delar tolv brudpar generöst med sig av historierna om sina bröllop. Alla varianter finns med: klassisk lyx i Djursholm, borgerlig budgetvariant i Stockholms stadshus, romantiskt vid Siljan, assyrisk-svenskt jättebröllop i Södertälje, utomhus på klipporna i Bohuslän. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127356272
Titel
Gifta sig : tips, trend och tradition
Författare
Charlotte Brundin
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2006
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
245 x 265 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
946 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett bröllop hör till en av livets största högtider och själva planerandet av Den Stora Dagen kan lätt kännas som ett oöverstigligt projekt. I den här boken finns allt man behöver veta för att kunna skapa en personlig vigsel och en lyckad bröllopsfest. Oavsett om man väljer att slå på stort med hundratals gäster eller satsar på en mindre, mer intim tillställning. Sittande middag eller buffé? I kyrkan eller barfota på stranden? Vad kostar ett bröllop och hur kan man hålla nere kostnaderna? Vad är skillnaden mellan marskalk och best man? Vad är en morgongåva? Frågorna brukar vara många, och dessa svaren finns i denna bok. Här berättas också om trender och traditioner när det gäller bröllopskläder, blommor och vigselringar och hur man kan plocka fram gamla seder för att använda dem vid ett modernt, trendriktigt bröllop. Dessutom ges råd om vett och etikett kring praktiska saker som bordsplacering, inbjudningskort och vilka gäster man bör bjuda. Utöver alla fakta delar tolv brudpar generöst med sig av historierna om sina bröllop. Alla varianter finns med: klassisk lyx i Djursholm, borgerlig budgetvariant i Stockholms stadshus, romantiskt vid Siljan, assyrisk-svenskt jättebröllop i Södertälje, utomhus på klipporna i Bohuslän