Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Svart guld

Svart guld

Pocketbok. Bokfabriken. 2023. 318 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Ett avhugget finger hittas i en kräftbur.

Nina Malm från Motalapolisen tar sig an fallet. Har fingret någon koppling till tjuvfisket och kampen om Vätterns svarta guld - kräftorna? Snart visar det sig röra sig om något större. Kriminella grupperingar har etablerat sig i lilla Motala. Samtidigt brottas Nina med privata problem. Hennes sambo Mike har varit otrogen och systern Dannys starka vilja att få ett bra scoop skapar problem i syskonrelationen.

Ska Nina lyckas knäcka fallet samtidigt som hennes liv rasar samman?

Ditt hjärta är mitt utkom sommaren 2021 på DIBB-förlag i Linköping och blev en lokal succé. Nu har samarbetet vuxit och författarduon är redo att möta en större publik med Svart guld.

THOMAS BODSTRÖM (f. 1962 i Uppsala) är advokat och f.d. justitieminister och riksdagsledamot. Han driver flera advokatbyråer, bl.a. i Linköping, och medverkar regelbundet i radio och tv. Han debuterade som deckarförfattare 2008 och har sedan dess gett ut både deckare och fackböcker.

LANA BRUNELL (f. 1963 i Linköping) är journalist med rötter i Motala. Hon arbetade många år på Sveriges Radio och är idag frilans. Hon är också sångerska, låtskrivare, krönikör, barnboksförfattare och körledare för Linköpings Stadsmissions kör.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180311472
Titel
Svart guld
Författare
Brunell, Lana
Förlag
Bokfabriken
Utgivningsår
2023
Omfång
318 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
176 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett avhugget finger hittas i en kräftbur.  Nina Malm från Motalapolisen tar sig an fallet. Har fingret någon koppling till tjuvfisket och kampen om Vätterns svarta guld - kräftorna? Snart visar det sig röra sig om något större. Kriminella grupperingar har etablerat sig i lilla Motala. Samtidigt brottas Nina med privata problem. Hennes sambo Mike har varit otrogen och systern Dannys starka vilja att få ett bra scoop skapar problem i syskonrelationen.  Ska Nina lyckas knäcka fallet samtidigt som hennes liv rasar samman?  Ditt hjärta är mitt utkom sommaren 2021 på DIBB-förlag i Linköping och blev en lokal succé. Nu har samarbetet vuxit och författarduon är redo att möta en större publik med Svart guld. THOMAS BODSTRÖM (f. 1962 i Uppsala) är advokat och f.d. justitieminister och riksdagsledamot. Han driver flera advokatbyråer, bl.a. i Linköping, och medverkar regelbundet i radio och tv. Han debuterade som deckarförfattare 2008 och har sedan dess gett ut både deckare och fackböcker.     LANA BRUNELL (f. 1963 i Linköping) är journalist med rötter i Motala. Hon arbetade många år på Sveriges Radio och är idag frilans. Hon är också sångerska, låtskrivare, krönikör, barnboksförfattare och körledare för Linköpings Stadsmissions kör.      "Brutalt och fartfyllt!" 
- Liza Marklund, författare  "Det här är en snabbläst deckare som passar bra en mörk ruggig hösteftermiddag."  
- Boknjutaren "Spännande! Bra driv i berättelsen och intressanta karaktärer. Jag gillar hur berättelsen byggs upp och spänningen håller i sig hela vägen." 
- Lollosbokhörna