Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
En enkel till Indien

En enkel till Indien

Inbunden bok. Louise Bäckelin Förlag. 2022. 343 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Fler böcker finns tillgängliga att beställa med samfrakt. Bland annat finnes både nyare och äldre böcker, skönlitteratur, thrillers, barn- och ungdomsböcker, faktaböcker om djur och husdjur, gör-det-själv-böcker/hobbyböcker och självbiografier.

Klicka på "Ludvig F" för att se alla tillgängliga böcker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177994367
Titel
En enkel till Indien
Författare
Brunstedt, Cassandra
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Utgivningsår
2022
Omfång
343 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 216 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
614 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Finalist i Årets Feelgood 2022!Modejournalisten Ella Franks största dröm blir verklighet när hon blir erbjuden jobbet som chefredaktör för den skandinaviska utgåvan av världens största modemagasin. Men mitt i drömmen inser Ella att hon borde varit försiktigare med vad hon önskat sig. Löftet om en ny och lycklig tillvaro med inflytande, pengar och lyxiga champagnemingel visar sig snart ha varit för bra för att vara sant. Och en olycka kommer sällan ensam. När Ellas liv rasar samman vet hon inte längre vad hon ska ta sig till. Utmattad och besviken bokar hon en enkel biljett till Indien och checkar in på ett ashram. Där möter hon meditationsläraren Amit som öppnar hennes ögon på fler sätt än hon trodde var möjligt. En enkel till Indien är en roman om att nå en återvändsgränd och lära sig hitta nya vägar framåt. Om livsförändrande insikter och den magi som kan uppstå först när man saktar ner och skapar rum för den.CASSANDRA BRUNSTEDT är född 1987 och har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode.  Idag driver hon magasinet Mothr, föreläser och skriver böcker. Under en längre vistelse i Indien utbildade hon sig till yogalärare och har även vidareutbildat sig till holistisk coach. En enkel till Indien är hennes debutroman.
"En glittrande läsupplevelse! Cassandra Brunstedt är Sveriges svar på Jojo Moyes." Félice Jankell"En enkel till Indien är en vinnande, varm och tankeväckande berättelse om att stanna upp, lyssna inåt och göra helt nya vägval att i en karriärsinriktad tid våga definiera sig som den man är i stället för det man gör. Boken har med sitt lättlästa och drivna språk, och med sin varmhjärtade och tydliga berättarröst, en hög sträckläsningsfaktor. Det är upplyftande, medryckande och riktigt feelgood." BTJ