Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127117617
Titel
Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap
Författare
Byung-Hi Lim - Byung-Soon Lim
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2009
Omfång
123 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 250 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
596 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Koreansk mat är inte bara nyttig, utan även bland det enklaste man kan laga. Varje måltid är en perfekt balans mellan kött eller fisk, grönsaker och kimchi, syrad kinakål. Kombinationen gör det koreanska köket till utmärkt mat för såväl kalorijägare som stressade magar.
Familjen Lim startade Skandinaviens första koreanska restaurang på Luntmakargatan i Stockholm i mitten av 70-talet, övertygade om att det skulle gå att få svenskarna att uppskatta kimchi, bulgogi, bibimbap och andra koreanska läckerheter. Och de hade rätt, förstås!
Koreansk mat innehåller ett 50-tal recept, ett kapitel om nationalrätten kimchi och en genomgång av de viktigaste ingredienserna i koreansk matlagning.