Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Allt om matlagning : handbok för erfarna och oerfarna

Allt om matlagning : handbok för erfarna och oerfarna

Inbunden bok. Stockholm : Askild & Kärnekull. 1983. 195 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Skyddsomslaget har några mindre revor runt kanter och hörn. Boken i sig är i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. Storformat. Vi har många kokböcker i vårt sortiment, ta gärna en titt på våra andra annonser. Trevlig läsning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789158204522
Titel
Allt om matlagning : handbok för erfarna och oerfarna
Författare
Cadogan, Mary - Håkansson, Gunvor
Förlag
Stockholm : Askild & Kärnekull
Utgivningsår
1983
Språk
Svenska