Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt om matlagning - Handbok för erfarna och oerfarna

Allt om matlagning - Handbok för erfarna och oerfarna

Allt om matlagning
är en handbok och uppslagsbok för både nybörjaren och den mer erfarne matlagaren.
Boken behandlar förberedelser av ingredienser och metoder vid tillagning av kött, fisk, ägg- och mjölkrätter, pasta, linser, ärter, efterrätter och bakverk. Dessutom finns mängder av praktiska råd och tips om tillbehör, garnityr, förvaring, infrysning och annat.
Varje avsnitt innehåller också recept som illustrerar respektive metod steg för steg med hjälp av tydliga teckningar och lättillgängliga texter.
Askild & Kärnekull, 1983.Inbunden.195 sidor.Skyddsomslag.Rikt fotoillustrerad i färg.Format28x22 cm.Vikt 1400 g.Språk:Svenska.Nyskick.Paket via Schenker 65 kronor.(Sverige).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9158204520
Titel
Allt om matlagning : handbok för erfarna och oerfarna
Författare
Cadogan, Mary - Håkansson, Gunvor
Förlag
Stockholm : Askild & Kärnekull
Utgivningsår
1983
Språk
Svenska