Allt om matlagning - Handbok för erfarna och oerfarna
Allt om matlagning
är en handbok och uppslagsbok för både nybörjaren och den mer erfarne matlagaren.
Boken behandlar förberedelser av ingredienser och metoder vid tillagning av kött, fisk, ägg- och mjölkrätter, pasta, linser, ärter, efterrätter och bakverk. Dessutom finns mängder av praktiska råd och tips om tillbehör, garnityr, förvaring, infrysning och annat.
Varje avsnitt innehåller också recept som illustrerar respektive metod steg för steg med hjälp av tydliga teckningar och lättillgängliga texter.
Askild & Kärnekull, 1983.Inbunden.195 sidor.Skyddsomslag.Rikt fotoillustrerad i färg.Format28x22 cm.Vikt 1400 g.Språk:Svenska.Nyskick.Paket via Schenker 65 kronor.(Sverige).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9158204520
- Titel
- Allt om matlagning : handbok för erfarna och oerfarna
- Författare
- Cadogan, Mary - Håkansson, Gunvor
- Förlag
- Stockholm : Askild & Kärnekull
- Utgivningsår
- 1983
- Språk
- Svenska