Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Släpp ångesten, fånga livet : Övervinn oro och ängslan med metakognitiv terapi

Släpp ångesten, fånga livet : Övervinn oro och ängslan med metakognitiv terapi

Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2024. 231 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Hälsoångest, social ångest, tvångssyndrom (OCD), paniksyndrom, PTSD, generaliserat ångestsyndrom, prestationsångest … ångest är inte bara en och samma sak. Men även om den tar sig olika uttryck härstammar den från samma källa: en alltför omfattande hantering av tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser.

I sin nya bok beskriver Pia Callesen principerna i metakognitiv terapi (MCT) som är en ny metod för ångestbehandling. Terapin går ut på att vi ska vänja oss av med de strategier vi tidigare har använt för att hantera vår ångest och i stället tillägna oss nya - som får ångesten att försvinna. I boken beskrivs hur ångest kan stå i vägen för livet och hur vi kan lära oss nya strategier för att slippa ångesten och därmed förbättra livskvaliteten - att kunna fånga livet!

Psykologen och bästsäljande författaren Pia Callesen ger här en introduktion i de grundläggande principerna inom MCT. Här finns exempel på vardagliga orossituationer och vi får följa flera personer i deras kamp mot ångest och hur de blivit hjälpta.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113126272
Titel
Släpp ångesten, fånga livet : övervinn oro och ängslan med metakognitiv terapi
Författare
Callesen, Pia
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2024
Omfång
231 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
152 x 228 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
420 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hälsoångest, social ångest, tvångssyndrom (OCD), paniksyndrom, PTSD, generaliserat ångestsyndrom, prestationsångest … ångest är inte bara en och samma sak. Men även om den tar sig olika uttryck härstammar den från samma källa: en alltför omfattande hantering av tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser.I sin nya bok beskriver Pia Callesen principerna i metakognitiv terapi (MCT) som är en ny metod för ångestbehandling. Terapin går ut på att vi ska vänja oss av med de strategier vi tidigare har använt för att hantera vår ångest och i stället tillägna oss nya - som får ångesten att försvinna. I boken beskrivs hur ångest kan stå i vägen för livet och hur vi kan lära oss nya strategier för att slippa ångesten och därmed förbättra livskvaliteten - att kunna fånga livet!Psykologen och bästsäljande författaren Pia Callesen ger här en introduktion i de grundläggande principerna inom MCT. Här finns exempel på vardagliga orossituationer och vi får följa flera personer i deras kamp mot ångest och hur de blivit hjälpta.