Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Drömmarnas land

Drömmarnas land

Inbunden bok. Richters Förlag. 2004. 365 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Amanda Davenport följer med en vetenskapsman och hans hustru till Australien, där hon arbetar som hans sekreterare. Men strax före hemresan blir hennes arbetsgivare mördad och hans hustru dör i en hjärtattack. Amanda måste hitta ett arbete, och trots att många avråder henne tackar hon ja till att bli guvernant hos den ökände Patrick O'Reilly.

Amanda Davenports första möte med sin nye arbetsgivare kunde inte börjat sämre. Chockad ser hon honom stå halvnaken i sin älskarinnas bostad och när han senare kommer fram till henne och presenterar sig utstrålar han både fräckhet och sensualism.

Amanda biter ihop och har redan bestämt sig för att klara det till synes omöjliga: ett liv ute i vildmarken tillsammans med Patrick O'Reilly och hans barn. Barnen sätter sig genast på tvären och plågar sin nya guvernant på alla tänkbara sätt. Patrick O'Reilly själv är i Amandas ögon motbjudande och ohyfsad. Men med tiden ändrar hon uppfattning och snart märker hon till sin förvåning att hon är förälskad i honom.

O'Reilly själv är också förvirrad. Den stela och pryda engelskan väcker heta känslor hos honom. Han gör allt för att förtränga dem. Snart blir spänningen mellan Patrick och Amanda ohållbar. Båda vet att något snart kommer att hända. (P)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177158417
Titel
Drömmarnas land
Författare
Proctor, Candice - Jansson, Carina 1969-
Förlag
Malmö : Damm
Utgivningsår
2006
Språk
Svenska